3 juli 2011

Cirque Du Soleil

Minna, Anna och Lotta har alla varit och sett Cirque Du Soleils föreställning Zarkana på Radio City Music Hall. Föreställningen var spektakulär men bara att besöka hallen var en upplevelse som borde ses med egna ögon. Här kommer några tankar om föreställningen.

Den var fantastisk! Cirkus i världklass med allt man önskar sig. Det bjöds på allt från lindansare, trapetsartister, jonglörer, gummimänniskor, sandmålare med flera... Handlingen och scenografin var mörk och utspelade sig i undergjorden. Den röda tråden var en trollkarl som letade efter sin älskade - vilket han naturligtvis gjorde i slutet. Ett stort plus var att all musik, även ljudeffekterna, var live! Särskilt när många av oss använder deras musik i dansundervisningen.

När föreställning började klev man in i en fantasivärld där vad som helst kunde hända - och man lämnade inte den världen förrän showen var slut. Vi blev överväldigande av människans kroppsliga och mentala kapacitet. Fantastiskt! Man blev fylld av olika känslor som nervositet, glädje, förundran och spänning. Med tanke på att den bara visas i tre städer i världen ar den absolut sevärd om man har chansen att se den.

Målningen på den stora väggen.

 
Anna utanför



Den ENORMA hallen! Taket kunde även ljussättas, det du Olivia Hagander :)



Där är det! 



Nöjda och glada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar