16 juli 2011

B-day!


Hurra! Hurra! Idag är Maries födelsedag! Hela 25 år fyller hon och det valde jag och Anna att fira genom att trycka upp en chokladtårta under näsan på henne i morse ackompanjerat av lite presenter. Vi tyckte att hennes underklädessektion behövde ett lyft så vi införskaffade lite av denna vara på Victorias Secret samt ett par örhängen från Urban Outfitters.

Planen för dagen är att ha pic nic i Central Park för att på kvällen åka till en hemmafest i Brooklyn med M-tema. Det kommer bli kul! Dock sitter födelsedagsbarnet just nu i denna stund och konstaterar att hon är närmare 30 än 20... Åldersnojan kickade in redan under första veckan av vår vistelse och har lagt grunden för vissa typiska krissymtom. Jag menar, hon ligger i hårdträning och bygger muskler som skulle göra Arnold avundsjuk och hon har nyligen spontantatuerat sig.  Hon har även nämnt något om en hårtoning. Ett nytt skede i livet initierar ofta en önskan till förändring av exteriör karaktär, alternativt en åtgärd mot begynnande gråa hårstrån.
Detta ska vi nog råda bot på ikväll, Marie ska klä ut sig till "Mini-bar" och med det borde saken vara biff! Jag och Anna ska vara Musse och Mimmi.

Vi syns på andra sidan av Maries födelsedag!


The Cake

Här är hon!

Vi smygstartade firandet redan igår med en fika på taket

Marie! 

Maries stjärt

Vi drog av en omgång "sanning eller konsekvens" fast med bara "sanning".


Maries presenter! Örhängena är dock en aning olämpligt placerade vid hennes bröst. 


GRATTIS MARIE!!!

1 kommentar: