13 juni 2011

Resan hit och de första dagarna

Klockan halv fyra på fredagsmorgonen började färden mot Bromma flygplats där vi skulle ta morgonflyget till Bryssel. Där väntade ett snabbt byte på 50 minuter till planet som skulle ta oss till New York! Snabbt var ordet då vi sprang trappa upp, trappa ner, genom säkerhetskontrollen fick vi passera genom "fast line" för att springa till gaten. Resan gick annars smidigt och snabbt! På planet hade alla en egen tv-skärm där man kunde välja mellan många olika Hollywood- eller Bollywoodfilmer, (vi flög med ett indiskt bolag) olika spel, läsa nyheterna m.m.

Väl framme i den stora staden tog vi en gul taxi till skolan och det var exalterande att se alla stora byggnader och välkända landmärken! Vi nästan skrek i taxin :) Färden fortsatte genom Manhattans gator för att sedan sluta vid Dance New Amsterdam. Där ordnades det sista som behövdes fixas innan man kunde börja göra sitt egna dansschema och börja dansa :)

Helgen har mest handlat om att ta in att vi faktiskt är här och lite fixande och trixande med småsaker som behövs ordnas. Komma på plats i lägenheten som egentligen är gjord för en eller två personer, leta upp mataffärer och hitta i kvarteren där vi bor... söndagen avslutades dock med ett besök till Time Square som var otroligt mäktigt och superfint! Dit vill man åka igen.

Trots tröttheten efter resan och att vi var lite omtumlade av alla nya intryck hann vi även med att ta de första danslektionerna och oj vad roligt och skönt det var att komma igång - men oj vilken träningsverk...

Efter helgen är vi nu taggade inför den första veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar