20 juni 2011

Bed Bugs del 2

För er som är intresserade av att följa dramat kring vägglössen kan jag tala om att vi efter en mardrömsfylld natt har tagit tag i problemet. En flaska insektsdödande spray inhandlades på apoteket och enligt instruktionerna var lägenehetn tvungen att tömmas på mat, sängkläder samt allt levande under minst 2 h. Efter dagens dansträning kavlade därför jag och Lotta upp ärmarna och inledde en rensning. Alla textilier stuvades ihop och drogs iväg till tvätteriet för att sköljas i 90 grader. När vi ändå var i farten fortsatte vi att städa resten av lägenheten också, det är ju trots allt inte särskilt stora ytor vi har att göra med.
Slutligen gick Anna lös med sprayflaskan och bäddade in varje list i giftig ånga. Härligt. Medan giftet fick göra sitt passade vi på att ta en runda på stan och äta ute.

Nu sitter vi och väntar på att tvätten ska bli klar så vi kan sova i en förhoppningsvis krypfri lägenhet!

Slutet gott allt gott. God kväll!
Minna

2 kommentarer:

  1. Läääskigt, men bra jobbat av er!!

    SvaraRadera
  2. Frida från I-tavle27 juni 2011 kl. 11:52

    ALLTSÅ tilllåt mig säga, stackars er! Jag har erfarenhet av vägglöss och känner för er. Tänk på att allt drabbas t.o.m. böcker. Egentligen ska man ju bränna sängar som blivit "utsatta"... Så ni kan ju alltid göra en majbrasa ;). Fy fy fy. Hoppas det försvinner!

    SvaraRadera