19 juni 2011

Mermaid Parade!

Oj oj, vilken lång dag det var igår. Men gårdagens dag hade två höjdpunkter. Eller egentligen flera, men ja... Haha. Jag och min nyfunna finska vän Mari tog tunnelbanan till Coney Island http://sv.wikipedia.org/wiki/Coney_Island . Där var det en enorm parad, den årliga Mermaid Parade! Människor i alla åldrar får en gång om året nöjet att klä ut sig till fisk, manet, havets konung, sjöjungfru, plankton m.m. Vi hade sjukt bra ståplats, jag och Mari, och jag höll på att skratta ihjäl mig några gånger så kul det var. Inte nog med det så var Pia med!!!!! Hon var en vacker fisk! Med blå kroppsfärg över hela kroppen, en fin silver/Svart fena på ryggen och i blå bikini. Tillsammans med Emma, Carolina och en annan jag inte känner. De var sjukt snygga!!! :) Då jag glömt min kamera hemma får jag lägga upp bilder från andra år från paraden! :)





De går verkligen in för det. Amerikanerna. :) Andra höjdpunkten, första hela lördagen in New York var en liten utgång här i våra kvarter och vi dansade och dansade. Jag har flera gånger reagerat på hur folk är väldigt öppna och trevliga här på andra sidan atlanten. Även om jaag gillar Sverige, så borde svenskarna slappna av lite mer!!!! 

När vi skulle hem igen efter "nattklubben" höll vi på att skratta ihjäl oss! På vägen ner för trapporna och ut på gatan hann Anna försvinna i vimlet och då vi försökte ta oss in igen för att se vart hon tog vägen, blev vi stoppade av en stor mörkhyad vakt, och han menade på att vi inte kunde gå in igen. Och jag: "But my friend is still in there, and we need to get her." Svaret jag fick, var bland det roligaste vi hört på länge. "Baby, you can do whatever you want. Supermodel!" Och kollade på mig från topp till tå. Minna och jag dog av skratt! Sen bar det iväg hemåt, efter en lyckad kväll. tjing. 

/Mawiiie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar