14 aug. 2011

Supervisor came and left.

Så nu har Supervisorn varit här och kollat på läckan. Han konstaterade att det inte såg så bra ut. NO SHIT. Vi hade tydligen den värsta läckan av de tre lägenheter som drabbats. Yaaaay, feeling special. Han sa att det kommer en kille och kollar på det i morgon. Vi hade väntat oss en större reaktion än ett ryck på axlarna och ett snett leende. Hmpf. Men vi har i alla fall bestämt oss att vi ska sova här i natt, så får vi se vad som händer i morgon. Oj oj, nu vågades AC:n sättas igång. Den låter som vanligt, och inte som en tvättmaskin längre. Gött. Det rör sig mot ljusare tider. Och ängslan som befann sig under natten har smält bort.

I väntan på Supervisorn så glodde vi på en av min absoluta favoritfilm; INDEPENDENCE DAY. Oh the drama, oh the love, oh the mandatory america-can-save-the-world speech. Fantastiskt! Det är en film jag kan se hur många gånger som helst. DEN och The Goonies.




Nuuu. Återgår väl livet till det normala, bortsett från att den tropiska regnskogen fortfarande finns kvar.

                                     















Det hade vart mysigare om vår regnskog hade sett ut så här. 


/Mawiiiiie

1 kommentar:

  1. Tror det var först på andra genomkollen som jag insåg att det var Bill Pullman och inte Michael Douglas som spelade presidenten. Skumt.

    SvaraRadera