1 aug. 2011

Love is in the city

Idag åkte Philip hem igen och vi har haft en underbar vecka tillsammans i den stora staden! Han kom hit i söndags i förra veckan och sedan dess har dagarna varit fullspäckade med äventyr, som mest har bestått av "gående o tittande" i olika kvarter på Manhattans olika stadsdelar. Tror nog att vi hann med alla delar och favoriterna blev west village/greenwich village, lower east side och central park :)

Det har knallats över hela Manhattan, tittats i en mängd butiker och shoppats i en del, ätits en himla massa mat och sevärdigheter har upplevts :) Philip besökte även mig på skolan en dag och tittade på en simonsonlektion med Katiti. Roligt att få visa honom vart man håller hus om dagarna och det som man själv brinner för. Allt blir roligare om man delar!

Här kommer ett urval av bilder som togs denna vecka:


City Hall Park. Första dagen i NY

Time Square var vi på flera gånger. Det kan också bero på att vi bodde på ett hotell ett kvarter bort :)

Columbus circle vid Central Parks sydvästra ingång

Central Park





Vi tog en långpromenad... överallt!

Philip i Hudson River Park. I bakgrunden ses siluetten av New Jersey

Vi hängde med Marie och Minna en kväll i Lower east side. Självklart blev det middag på thaistället och ett besök på Max Fisch :)







En dag åt vi brunch med Johanna i West village :)

Då passade vi på att knalla till Carries trappa!

Magnolia Bakery! :) Alla Sex and the city-fans vet vad jag talar om! och jag kan ju bara säga att det var sooo good :)



I lördags träffade vi Johanna och Al på ett bowlingställe där man kunde spela, dricka öl och äta mat - samtidigt = rolig kväll!

Vi besökte världens största M&M butik. Rören på väggen är fyllda med M&Ms och man kan handla hur mycket man vill på lösvikt

Vi firade även fem år tillsammans när Philip var på besök och tanken var att vi skulle ta en tripp upp på Rockefeller för att fira. Dock var biljetterna slut så vi fick ta trippen till 69:e våningen på söndagen istället. Fantastisk upplevelse!


Nu hoppas jag att älsklingens resa går bra hem. Tack för en underbar, mysig och oförglömlig vecka!

Kram Anna

2 kommentarer:

  1. åååh va fint ni ser ut å ha haft det!!! grattis till er igen och tänk du, snart kommer även du hem *YAAAAY*

    SvaraRadera
  2. Tack goaste du! Ja tiden bara rinner iväg och nu är det bara 3 veckor och 3 dagar kvar innan jag är hemma igen. Det ska faktiskt bli skönt att komma hem, du vet, borta bra men hemma bäst! puss anna

    SvaraRadera