21 aug. 2011

Max Brenner

Det var en man vid namn Max Brenner som kom på idén att man skulle öppna en restaurang med goda rätter och fantastiska desserter - där allt innehåller choklad. Vips så gick det från tanke till handling!

Igår var vi på en chokladrestaurang. Eftersom vi snart ska åka hem hade vi bestämt möte med Emma på Max Brenner. När vi kom in genom dörrarna gick vi in i en vägg av chokladdoft och fick syn på två maskiner som pumpade litervis med choklad. Vilken dröm! Det var svårt att bestämma vad man skulle ha på menyn, dock gick vi direkt in på desserten.

Anna och Marie slog på romantiken och delade på en chokladfondu med tillbehör så som jordgubbar, banan, brownie, kakor, och marshmallows. Till detta fick vi två olika chokladfonduer samt en slags kolasås. Mmm!

Minna beställde en chocolate fudge cake som hade det finaste upplägget. Det var som ett tårtfat med choklad"tapas". På fatet fanns en liten milkshake, en skål med vaniljglass, en liten kanna med chokladsås och sedan själva kakan. Mmm!

Emma beställde våfflor med banana split. På de fina våfflorna fanns glass, banan, chokladpraliner och bredvid  fick även hon en kanna med chokladsås att ringla över. Mmm!

Chokladorgasm. Chokladkoma.









Bilder tagna från Emmas fäjja:





2 kommentarer:

  1. gillar att båda kvinnorna ovanför er gruppbild sitter och slickar sig om läpparna. haha

    SvaraRadera
  2. varför missade jag detta :O !?!??!!?

    SvaraRadera