24 aug. 2011

Over and out

Idag är vår sista hela dag i New York för i morgon åker vi hem! Jag och Anna var på skolan och tog vår sista klass med Katiti King innan vi sa farväl till henne. Vi gjord en jättekul koreografi som vi tog oss igenom trots viss trötthet från gårdagens nattliga takhäng. Förhoppningsvis kommer Katiti till Sverige nästa sommar så vi kan dansa med henne igen! Marie är på skolan just nu och avverkar sin sista hip hop-klass med Jennifer Archibald. Helst skulle vi vilja packa ner hela DNA och ta med hem till Sverige men det går ju inte... då får inte converseskorna plats.

På tal om packning så är det just packningsmaraton som gäller i lägenheten. Väskorna är fyllda till bredden och det ligger saker överallt. Samtidigt har vi haft en tre-fyra visningar på lägenheten under eftermiddagen, spekulanterna har knappt vågat sig in innan de har backat ut igen. Den totala röran i samklang med våra vattenskadade väggar är knappast vad man skulle kalla en lyckad homestaging, men det skiter vi i. Just nu är vi så irriterade på hyresvärden som bara klampar in oinbjuden så att det känns som rätt åt henne. Hah.
Det verkar även som om vi åker härifrån i rättan tid med tanke på att orkanen Irene snart kommer på besök, huvaligen.

Näpp, nu måste vi sticka iväg och lämna tillbaka vår internetrouter samt inhandla godis till hemfärden, detta blir därför vårt sista blogginlägg från Amerika. Tack till alla er som har läst och följt vår blogg, det har varit jättekul att få berätta vad som händer för er.

Men vet ni, vi syns i Sverige!!!

Kramkramkram
Minna





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar