17 aug. 2011

En liten uppdatering

Vad det gäller lägenheten har jag inte så mycket nytt att komma med. De som lovade att komma och titta på saligheten har ännu inte dykt upp - och det är kanske tur det, då vi inte är säkra på att vi får vara kvar här resten av vistelsen om de ser lägenheten i sitt nuvarande skick. Dock har det inte blivit värre och det fungerar att bo här de få dagar vi har kvar, ja, imorgon är det bara en vecka kvar tills vi åker hem till Sverige igen. Galet! Vart tog sommaren och tiden vägen?? Jag är dock helt säker på att vi alla kommer att vara mer än nöjda med sommaren 2011 när vi sitter på planet hem den 25:e.

Idag vad planen att jag skulle dansa gärnet men med en närmare titt på vädret de kommande dagarna ändrades planerna till en heldag på stranden istället. Idag var det ett underbart väder och ännu en fantastisk dag avnjöts på Coney Island :) Förhoppningsvis hinner vi med stranden en gång till innan hemfärd, annars får det bli ett badbesök hos poolen här i våra kvarter. Inte illa det heller.

Tankar om de sista dagarna. Jo det blir en himla massa dans in i det sista och en utgång är planerad till helgen! Får se till att ta vara på varje dag. Visst kommer man sakna NY, men visst är man lite less. Självklart kommer det att bli hur underbart som helst att komma hem till nära och kära, självklart är hösten redan fullspäckad med saker som ska göras.

Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar