11 aug. 2011

Äta bör man...

Vi utfodrar oss med fyra saker: bagels, B&J, cream cheese och sushi. Det är nästan svårt att föreställa sig att dessa "råvaror" inte kommer att finnas i vår dagliga diet när vi lämnar detta land. Att stiga upp på morgonen och bre på ett tjockt lager jordnötssmör med sylt på mackan har liksom blivit vardag, likaså att springa ner till kinesen och köpa en bunke B&J så fort sockersuget kallar. Vi kommer förmodligen att vara i behov av en rejäl avgiftning när vi återvänder till Sverige för att kunna avvänja oss det amerikanska köket. Att vara i USA är som att vara på "fat camp" fast tvärtom. 

 Här kostar en B&J endast 30 kr


Marie vänder pannkakor som ett proffs nu för tiden!

Jag skulle tippa på att ca 50% av vårt födointag består av sushi.

I morgon blir det stranden. Vi måste bättra på brännan innan hemfärd då augusti inte har bjudit på särskilt många soltimmar. Har hört något om att man ser smalare ut med solbränd hud... får hoppas på att det stämmer. 

Over and out

Minna 

1 kommentar:

  1. Haha, jag gillar sista kommentaren! När jag och Bella var där 2007 så hade vi planer på att bli så jäkla i form, vilket gick sådär...så i slutändan satsade vi enbart på att bli solbrända :D

    kram Carro

    SvaraRadera